Upptäck hur ChatGPT kan revolutionera ditt kreativa skrivande

Om kursen

Upptäck hur ChatGPT kan revolutionera ditt kreativa skrivande

Vill du ta ditt kreativa skrivande till nya höjder och integrera moderna AI-teknologier i din process? Vår banbrytande online-kurs "Upptäck hur ChatGPT kan revolutionera ditt kreativa skrivande" är din biljett till framgång. Den här kursen är skräddarsydd för att kombinera det bästa av två världar: den oändliga kreativa potentialen hos artificiell intelligens och de beprövade strategierna från traditionellt kreativt skrivande. Genom en engagerande tretimmars live-session kommer du att upptäcka praktiska tips och kraftfulla verktyg för att revolutionera ditt skrivande.


Varför ska du gå denna kurs? 

I en värld där innehåll är kung, erbjuder vi dig en unik möjlighet att förbättra dina skrivfärdigheter med hjälp av ChatGPT. Efter vår kurs kommer du att kunna skapa rika, dynamiska texter som fångar läsarnas intresse och håller det. Vi visar dig hur du använder AI som en oslagbar allierad i din kreativa process, vilket möjliggör en helt ny nivå av skrivande.


Kursens innehåll:

  • Lär dig generera nya idéer och övervinna skrivblockering med ChatGPT.
  • Utforska hur man skapar fängslande och realistiska dialoger med AI.
  • Få praktiska tips för att utveckla djupa, komplexa karaktärer.
  • Upptäck strategier för att bygga intrikata och engagerande plots.
  • Använd ChatGPT för att förbättra din text med stilistiska och grammatiska förslag.
  • Integrera AI-teknologi i din skrivprocess för ökad kreativitet och effektivitet.
  • Lär dig hur man använder ChatGPT som ett verktyg för genreutforskning och skapande av unikt innehåll.
  • Förvandla din skrivprocess med AI-assisterad forskning och inspirationshämtning.


Vem kan gå denna kurs? 

Vår kurs är öppen för alla, från nybörjare till erfarna författare som söker efter innovativa sätt att förnya sitt skrivande. Oavsett om du arbetar med din första roman, bloggar, eller bara vill förbättra ditt skrivande för professionella ändamål, kommer denna kurs att ge dig verktygen du behöver för att lyckas.


Våra kursledare:

Tanja Dianova är en engagerad entreprenör och projektledare med ett kvarts sekel av erfarenhet inom att styra projekt som spänner över teknik, kultur och affärsliv. Hon har utmärkt sig genom att publicera fyra böcker på eget förlag, vilket vittnar om hennes drivkraft och innovation. Med en stark akademisk grund, inkluderande en magisterexamen inom teknik och teknologi samt fördjupade studier inom media, kommunikation, digital marknadsföring, och projektutveckling från Linköpings universitet och Högskolan Dalarna, förenar Tanja teknisk expertis med kreativt entreprenörskap och kommunikationsförmåga.

Yury Kazhura är en passionerad ledarskapskonsult med sexton års erfarenhet av att utveckla chefer och ledare över hela världen. Hans arbete har berikat ledare i över 30 länder, från Europa till Amerika, och inkluderar samarbeten med framstående företag som Alfa Laval, Scania och Skanska. Yury är känd för sitt engagerande sätt att förmedla kunskap genom praktiska metoder och verktyg baserade på senaste forskningen. Han har en gedigen akademisk bakgrund med magisterexamen från Stockholms universitet och Blekinge tekniska högskola, specialiserad inom management, strategiskt ledarskap, och psykologi, vilket gör honom till en välgrundad expert inom sitt område.


Investera i dina framtida författarprojekt!

Att delta i "Upptäck Hur ChatGPT Kan Revolutionera Ditt Kreativa Skrivande" är mer än bara en kurs, det är en investering i dina framtida författarprojekt och en möjlighet att ta ditt skrivande till nästa nivå. Upptäck kraften i att kombinera AI med din kreativitet och se hur din skrivförmåga förvandlas. Missa inte chansen att vara i framkant av den skrivande världen. Anmäl dig idag och börja din resa mot att bli en mer innovativ, produktiv och framgångsrik författare!


Datum och tid: 

Lördag, den 15 juni, kl. 13:00 – 16:00

Sista anmälningsdag, söndag 9 juni

Startdatum:

2024-06-15

Tid:

13:00 - 16:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

42821

Plats:

Distans

1 290 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Östergötland