Lär dig språk med ChatGPT: skräddarsy egna språkkurser med AI

Om kursen

Lär dig språk med ChatGPT: skräddarsy egna språkkurser med AI

Upptäck hur du kan revolutionera ditt sätt att lära dig franska, spanska, tyska, engelska, italienska och många fler språk med vår innovativa onlinekurs. På endast tre timmar kommer du att få de verktyg du behöver för att utforma dina egna språkkurser, perfekt anpassade efter dina unika intressen och behov. Vår kurs erbjuder live undervisning i hur man använder ChatGPT för att skapa ett personligt och flexibelt språkinlärningssystem som är tillgängligt när som helst och var som helst.


Varför vår kurs är en game-changer

  • Anpassat innehåll: Skräddarsy din inlärningsprocess genom att skapa övningar som matchar just dina mål och intressen.
  • Flexibel Inlärning: Med vår kurs lär du dig att utnyttja ChatGPT för att studera på dina villkor - oavsett tid och plats.
  • Oändliga Möjligheter: Utöka din vokabulär, förbättra din grammatik och finslipa dina skrivfärdigheter med ChatGPT som din ständigt tillgängliga personliga lärare.
  • Kostnadseffektivt: Glöm dyra språkkurser. Vårt tillvägagångssätt ger dig en ekonomisk väg till språkfärdighet.


Kursens höjdpunkter:

  • Skapa egna språkövningar: Lär dig att utforma övningar som är skräddarsydda för dina språkstudier, oavsett om det handlar om att förbättra din grammatik, utöka ditt ordförråd eller finslipa ditt skrivande.
  • Mästare i omedelbar feedback: Lär dig att effektivt utnyttja ChatGPT för att få snabb och konstruktiv feedback på dina språkuppgifter.
  • Språkstudier genom kulturens prisma; Upptäck hur du kan fördjupa dina språkkunskaper genom att lära dig språket inbäddat i dess kulturella sammanhang
  • Studera på dina villkor: Vi visar dig hur du kan skapa en flexibel och anpassningsbar inlärningsmiljö som uppmuntrar kontinuerligt lärande och utveckling.


Vem ska gå denna kurs?

Denna kurs är idealisk för nybörjare såväl som avancerade språkstudenter som söker ett mer personligt och flexibelt sätt att förbättra sina språkfärdigheter. Oavsett om du studerar, är yrkesverksam eller bara en språkentusiast, kommer vår kurs att ge dig verktygen att skapa en mer engagerande och effektiv inlärningsupplevelse.


Våra kursledare:

Tanja Dianova är en engagerad entreprenör och projektledare med ett kvarts sekel av erfarenhet inom att styra projekt som spänner över teknik, kultur och affärsliv. Hon har utmärkt sig genom att publicera fyra böcker på eget förlag, vilket vittnar om hennes drivkraft och innovation. Med en stark akademisk grund, inkluderande en magisterexamen inom teknik och teknologi samt fördjupade studier inom media, kommunikation, digital marknadsföring, och projektutveckling från Linköpings universitet och Högskolan Dalarna, förenar Tanja teknisk expertis med kreativt entreprenörskap och kommunikationsförmåga.

Yury Kazhura är en passionerad ledarskapskonsult med sexton års erfarenhet av att utveckla chefer och ledare över hela världen. Hans arbete har berikat ledare i över 30 länder, från Europa till Amerika, och inkluderar samarbeten med framstående företag som Alfa Laval, Scania och Skanska. Yury är känd för sitt engagerande sätt att förmedla kunskap genom praktiska metoder och verktyg baserade på senaste forskningen. Han har en gedigen akademisk bakgrund med magisterexamen från Stockholms universitet och Blekinge tekniska högskola, specialiserad inom management, strategiskt ledarskap, och psykologi, vilket gör honom till en välgrundad expert inom sitt område.


Ta kontroll över din språkinlärning idag!

Registrera dig idag och börja din resa mot självständig språkinlärning med ChatGPT! Låt oss visa dig hur du kan göra dina språkstudier mer personliga, flexibla och framför allt, mer framgångsrika. Ta steget nu och förändra ditt sätt att lära dig språk för alltid!


Datum och tid: 

Lördag, den 1 juni, kl. 13:00 – 16:00

Sista anmälningsdag, söndag 26 maj

Startdatum:

2024-06-01

Tid:

13:00 - 16:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Sön

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

42818

Plats:

Distans

1 290 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Östergötland