Förvandla dina relationer med AI: Bli Expert på ChatGPT-baserad relationsrådgivning

Om kursen

Förvandla dina relationer med AI: Bli Expert på ChatGPT-baserad relationsrådgivning

Välkommen till en banbrytande upplevelse där teknologi möter mänsklig förståelse.

Vår innovativa online-kurs är designad för att utrusta dig med de verktyg du behöver för att hantera enklare relationsproblem med hjälp av artificiell intelligens. I en engagerande tretimmars live-session kommer du att utforska hur du kan integrera ChatGPT i ditt dagliga liv för att fungera som din personliga, konfidentiella och alltid tillgängliga relationsrådgivare.


Varför välja ChatGPT för relationsrådgivning? 

Med dess förmåga att erbjuda konfidentiell, objektiv och insiktsfull vägledning, står ChatGPT redo att förändra hur vi tänker på och hanterar våra relationer. Vår kurs är skräddarsydd för att visa dig hur du kan dra nytta av denna teknologi för att förbättra kommunikation, öka förståelsen och hantera konflikter på ett mer effektivt sätt.


Vad kommer du att lära dig?

  • Förbättrad Kommunikation: Lär dig hemligheterna bakom effektiv kommunikation och aktivt lyssnande för att förbättra dina relationer.
  • Empati och Förståelse: Förstå vikten av empati och hur du kan använda ChatGPT för att fördjupa din förståelse för andra.
  • Konflikthantering: Få tillgång till strategier för att lösa vanliga konflikter med hjälp av AI, utan att förlora det mänskliga perspektivet.
  • Självreflektion: Använd ChatGPT för att utforska dina egna behov och gränser och lära dig att kommunicera dessa på ett konstruktivt sätt.
  • Relationens Hälsa: Upptäck hur du kan upprätthålla och stärka dina relationer över tid med hjälp av AI.


Varför välja vår kurs?

  • Innovativt Lärande: Denna kurs är i framkanten av att kombinera AI-teknik med personlig utveckling, vilket erbjuder en unik inlärningsupplevelse
  • Praktiska Verktyg: Kursen ger konkreta verktyg och tekniker som kan tillämpas direkt på dina dagliga interaktioner, vilket gör dina lärdomar både användbara och omedelbart relevanta.
  • Personlig Tillväxt: Genom att djupdyka i hur man använder ChatGPT för relationsrådgivning, kommer du att upptäcka nya sätt att förstå dig själv och dina relationer, vilket främjar personlig tillväxt och självmedvetenhet.


Våra kursledare:

Tanja Dianova är en engagerad entreprenör och projektledare med ett kvarts sekel av erfarenhet inom att styra projekt som spänner över teknik, kultur och affärsliv. Hon har utmärkt sig genom att publicera fyra böcker på eget förlag, vilket vittnar om hennes drivkraft och innovation. Med en stark akademisk grund, inkluderande en magisterexamen inom teknik och teknologi samt fördjupade studier inom media, kommunikation, digital marknadsföring, och projektutveckling från Linköpings universitet och Högskolan Dalarna, förenar Tanja teknisk expertis med kreativt entreprenörskap och kommunikationsförmåga.

Yury Kazhura är en passionerad ledarskapskonsult med sexton års erfarenhet av att utveckla chefer och ledare över hela världen. Hans arbete har berikat ledare i över 30 länder, från Europa till Amerika, och inkluderar samarbeten med framstående företag som Alfa Laval, Scania och Skanska. Yury är känd för sitt engagerande sätt att förmedla kunskap genom praktiska metoder och verktyg baserade på senaste forskningen. Han har en gedigen akademisk bakgrund med magisterexamen från Stockholms universitet och Blekinge tekniska högskola, specialiserad inom management, strategiskt ledarskap, och psykologi, vilket gör honom till en välgrundad expert inom sitt område.

Är du redo att omforma ditt sätt att tänka kring relationer och hur du hanterar dem? Då väntar vår kurs på dig med verktyg, tekniker och insikter som kommer att förändra ditt liv. Missa inte denna möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Platserna fylls snabbt, så säkra din plats idag och bli en del av denna upplevelse.


Datum och tid: 

Lördag, den 8 juni, kl. 13:00 – 16:00

Sista anmälningsdag, söndag 2 juni

Startdatum:

2024-06-08

Tid:

13:00 - 16:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

42820

Plats:

Distans

1 290 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Östergötland