ChatGPT för karriärutveckling och framgångsrik jobbsökning

Om kursen

ChatGPT för karriärutveckling och framgångsrik jobbsökning

I en värld där teknologins framsteg omformar arbetsmarknaden, är det kritiskt att hålla sig à jour med de senaste verktygen och strategierna för karriärutveckling och jobbsökning.


Varför ChatGPT?

Att använda ChatGPT erbjuder en unik fördel genom att tillhandahålla personligt anpassade råd och insikter som kan hjälpa dig att navigera på arbetsmarknaden mer effektivt. Denna teknologi erbjuder en djupare insikt och förståelse för de krav och förväntningar som arbetsgivare har idag, vilket gör den till en ovärderlig resurs i den alltmer konkurrensutsatta arbetsmarknaden.


Kursens upplägg:

Denna kurs erbjuds online som en interaktiv tretimmars live-session. Våra engagerade kursledare guidar dig genom praktiska övningar och verktyg som utrustar dig med färdigheterna att använda ChatGPT för att framhäva dina styrkor, skapa övertygande ansökningsmaterial, och förbereda dig för framgångsrika jobbintervjuer.


Vad Du Kommer Att Lära Dig:

  • Navigera Din Karriärväg: Få insikter i hur du kan använda ChatGPT för att utforska nya karriärmöjligheter och vägar.
  • Framhäva Dina Styrkor: Använd ChatGPT för att skapa ett CV och personligt brev som fångar rekryterares uppmärksamhet.
  • Intervjuförberedelser: Öva på vanliga intervjufrågor och formulera svar som framhäver din unika kompetens och erfarenheter, med hjälp av ChatGPT.
  • Optimerad Jobbsökning: Lär dig tekniker för att effektivisera din jobbsökning med ChatGPT, inklusive att identifiera de bästa möjligheterna som matchar din profil.


För Vem Är Kursen?

Oavsett om du är nyligen utexaminerad, mellan jobb, eller söker att uppgradera din nuvarande position, ger denna kurs dig de verktyg och kunskaper som krävs för att framgångsrikt använda ChatGPT inom alla aspekter av din karriärutveckling.


Våra kursledare:

Tanja Dianova är en engagerad entreprenör och projektledare med ett kvarts sekel av erfarenhet inom att styra projekt som spänner över teknik, kultur och affärsliv. Hon har utmärkt sig genom att publicera fyra böcker på eget förlag, vilket vittnar om hennes drivkraft och innovation. Med en stark akademisk grund, inkluderande en magisterexamen inom teknik och teknologi samt fördjupade studier inom media, kommunikation, digital marknadsföring, och projektutveckling från Linköpings universitet och Högskolan Dalarna, förenar Tanja teknisk expertis med kreativt entreprenörskap och kommunikationsförmåga.

Yury Kazhura är en passionerad ledarskapskonsult med sexton års erfarenhet av att utveckla chefer och ledare över hela världen. Hans arbete har berikat ledare i över 30 länder, från Europa till Amerika, och inkluderar samarbeten med framstående företag som Alfa Laval, Scania och Skanska. Yury är känd för sitt engagerande sätt att förmedla kunskap genom praktiska metoder och verktyg baserade på senaste forskningen. Han har en gedigen akademisk bakgrund med magisterexamen från Stockholms universitet och Blekinge tekniska högskola, specialiserad inom management, strategiskt ledarskap, och psykologi, vilket gör honom till en välgrundad expert inom sitt område.


Registrera Dig Nu och börja din framtidsresa!

Genom att registrera dig på kursen investerar du i din framtid och tar ett viktigt steg för att öka dina chanser på arbetsmarknaden.


Datum och tid:

Lördag, den 25 maj, kl. 13:00 - 16:00

Sista anmälningsdag, söndag 19 maj

Startdatum:

2024-05-25

Tid:

13:00 - 16:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

42816

Plats:

Distans

1 290 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Östergötland