AI för välbefinnande: revolutionera din stresshantering med ChatGPT

Om kursen

AI för välbefinnande: revolutionera din stresshantering med ChatGPT

I dagens snabba och krävande värld, är stress blivit en konstant följeslagare för många. Men vad om du kunde vända denna utmaning till en möjlighet för personlig tillväxt och återhämtning? Vi presenterar en banbrytande online-kurs: "AI för välbefinnande: revolutionera din stresshantering med ChatGPT". Denna kurs kombinerar det bästa av två världar - den senaste utvecklingen inom artificiell intelligens och beprövade metoder inom stresshantering och återhämtning.


Varför välja denna kurs?

Att delta i kursen erbjuder flera viktiga fördelar som kan motivera dig till att ta detta steg mot ett mer avslappnat och tillfredsställande liv:

  • Innovativ användning av teknik för välbefinnande: Denna kurs är i framkanten av att använda artificiell intelligens för personligt välbefinnande. Genom att kombinera AI-teknik med traditionella metoder för stresshantering, får du tillgång till en unik resurs som kan erbjuda skräddarsydd support och verktyg, anpassade efter dina specifika behov och situationer.
  • Praktiska verktyg och strategier: Kursen ger inte bara teoretisk kunskap, utan fokuserar på praktiska verktyg och strategier som du kan implementera direkt i ditt dagliga liv. Detta innebär att du omedelbart kan börja se positiva förändringar i hur du hanterar stress och utmaningar.
  • Personlig anpassning: ChatGPT kan ge råd och stöd som är direkt relevant för dina egna erfarenheter och känslor, vilket gör inlärningsprocessen mer effektiv och meningsfull.
  • Första steget mot långsiktig förändring: Att delta i denna kurs representerar ett aktivt val att ta kontroll över din stress och ditt välmående. Det är ett första steg mot att utveckla en djupare förståelse för dina egna behov och hur du effektivt kan möta dem, vilket lägger grunden för ett mer tillfredsställande och stresståligt liv.


Kursens format och innehåll

Under en engagerande tretimmars live-session kommer du att upptäcka hur du kan använda ChatGPT, en avancerad AI, som ditt personliga verktyg för stresshantering. Kursen täcker:

  • Introduktion till AI och ChatGPT: En grundläggande genomgång av hur AI kan användas för personligt välmående.
  • Dagboksskrivning och reflektion med AI: Lär dig att använda ChatGPT för att reflektera över dina dagar, identifiera stressorsaker, och processa känslor.
  • Guidade meditationer och mindfulness: Upptäck hur ChatGPT kan leda dig genom avslappningstekniker och mindfulness-övningar anpassade efter dina behov.
  • Positiv psykologi och AI: Använd ChatGPT för att utforska tacksamhetsövningar, skapa positiva affirmationer, och mycket mer för att förbättra ditt mentala välmående.
  • Individuella stresshanteringsstrategier: Få skräddarsydda råd och verktyg för att hantera stress effektivt, baserat på dina unika behov.


Vem är kursen för?

Oavsett om du är en stressad yrkesverksam, en överväldigad student, en förälder som jonglerar flera uppgifter, eller någon som helt enkelt vill förbättra sitt välbefinnande, är denna kurs skräddarsydd för dig. Det krävs inga förkunskaper om AI eller psykologi - bara en önskan att förändra hur du hanterar stress och strävar efter ett mer balanserat liv.


Våra kursledare:

Tanja Dianova är en engagerad entreprenör och projektledare med ett kvarts sekel av erfarenhet inom att styra projekt som spänner över teknik, kultur och affärsliv. Hon har utmärkt sig genom att publicera fyra böcker på eget förlag, vilket vittnar om hennes drivkraft och innovation. Med en stark akademisk grund, inkluderande en magisterexamen inom teknik och teknologi samt fördjupade studier inom media, kommunikation, digital marknadsföring, och projektutveckling från Linköpings universitet och Högskolan Dalarna, förenar Tanja teknisk expertis med kreativt entreprenörskap och kommunikationsförmåga.

Yury Kazhura är en passionerad ledarskapskonsult med sexton års erfarenhet av att utveckla chefer och ledare över hela världen. Hans arbete har berikat ledare i över 30 länder, från Europa till Amerika, och inkluderar samarbeten med framstående företag som Alfa Laval, Scania och Skanska. Yury är känd för sitt engagerande sätt att förmedla kunskap genom praktiska metoder och verktyg baserade på senaste forskningen. Han har en gedigen akademisk bakgrund med magisterexamen från Stockholms universitet och Blekinge tekniska högskola, specialiserad inom management, strategiskt ledarskap, och psykologi, vilket gör honom till en välgrundad expert inom sitt område.


Ditt första steg mot ett välmående och stressfritt liv

Genom att delta i denna kurs tar du ett viktigt steg mot att förstå och hantera din stress på ett mer effektivt sätt. Med ChatGPT vid din sida, får du tillgång till ett stöd som är tillgängligt 24/7, perfekt anpassat efter dina behov och livsstil.


Datum och tid: 

Tisdag, den 4 juni, kl. 17:30 – 20:30

Sista anmälningsdag, tisdag 28 maj

Startdatum:

2024-06-04

Tid:

17:30 - 20:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Tis

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

42819

Plats:

Distans

1 290 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Östergötland