Konflikthantering med AI - att förbättra dina relationer med hjälp av ChatGPT

Information

Är du redo att ta dina relationer till nästa nivå och hantera konflikter på ett effektivt sätt? Välkommen till vår tre timmar långa live onlinekurs, "Konflikthantering med AI - Att Förbättra Dina Relationer med Hjälp av ChatGPT"! Denna kurs är utformad för att ge dig de färdigheter och verktyg som behövs för att analysera och förbättra dina relationer inom familjen, i dina romantiska förhållanden och på arbetsplatsen med hjälp av avancerad AI-teknik.


Syfte

Kursens mål är att ge deltagarna praktiska metoder och strategier för konflikthantering och relationsförbättring. Med hjälp av ChatGPT, en ledande AI-modell, kommer du att lära dig att få värdefulla insikter och råd för att lösa konflikter och stärka dina relationer.


Kursinnehåll

  • Grundläggande konflikthantering: Introduktion till viktiga principer och tekniker för effektiv konflikthantering och relationsrådgivning.
  • ChatGPT i konflikthantering: Förstå hur ChatGPT fungerar och hur det kan användas för att analysera och lösa konfliktsituationer.
  • Praktiska tillämpningar: Reella scenarier och övningar där du tillämpar ChatGPT råd för att hantera konflikter.
  • Strategier för att förbättra kommunikationen och minska konflikter inom familjen, i förhållanden och i arbetslivet.


Kursformat

Denna live onlinekurs på tre timmar erbjuder interaktiva sessioner, praktiska övningar och möjligheter att ställa frågor och få personlig vägledning.


Våra kursledare

Tanja Dianova är en engagerad entreprenör och projektledare med ett kvarts sekel av erfarenhet inom att styra projekt som spänner över teknik, kultur och affärsliv. Hon har utmärkt sig genom att publicera fyra böcker på eget förlag, vilket vittnar om hennes drivkraft och innovation. Med en stark akademisk grund, inkluderande en magisterexamen inom teknik och teknologi samt fördjupade studier inom media, kommunikation, digital marknadsföring, och projektutveckling från Linköpings universitet och Högskolan Dalarna, förenar Tanja teknisk expertis med kreativt entreprenörskap och kommunikationsförmåga.

Yury Kazhura är en passionerad ledarskapskonsult med sexton års erfarenhet av att utveckla chefer och ledare över hela världen. Hans arbete har berikat ledare i över 30 länder, från Europa till Amerika, och inkluderar samarbeten med framstående företag som Alfa Laval, Scania och Skanska. Yury är känd för sitt engagerande sätt att förmedla kunskap genom praktiska metoder och verktyg baserade på senaste forskningen. Han har en gedigen akademisk bakgrund med magisterexamen från Stockholms universitet och Blekinge tekniska högskola, specialiserad inom management, strategiskt ledarskap, och psykologi, vilket gör honom till en välgrundad expert inom sitt område.


Anmäl dig idag!

Få insikter och lär dig hur du kan använda AI för att skapa starkare och mer harmoniska relationer i alla aspekter av ditt liv.


Sista anmälningsdag: Tisdagen den 15 oktober.

Startdatum:

2024-10-23

Tid:

17:30 - 20:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

43276

Plats:

Distans

1 290 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Östergötland